/typo3conf/ext/vtm_basic/assets/gfx/logo_cep-fb.png

CEP Tehnologie

CE AI DE CASTIGAT?

Sanatatea si fitness-ul joaca un rol crucial in sport. Deoarece poti atinge performanta de top doar atunci cand te simti 100% pregatit. CEP intelege acest lucru si foloseste accesul sau la cunostintele si expertiza medi, unul din producatori high-tech principali din domeniul industriei medicale, pentru a creea produse inovative. Impreuna cu atleti profesionisti, specialisti in medicina sportivas si oameni de stiinta recunoscuti de pe intreg globul, CEP transfera aceasta expertiza in imbracaminte sportiva de inalta performanta. Ce ai de castigat? Produse de calitate premium ce combina functionalitatea si confortul maxim cu cel mai inalt nivel al efectelor de sporire a performantei si a sanatatii.

Cu alte cuvinte: PERFORMANTA & SANATATE – MADE IN GERMANY.

Descopera tot ce CEP are sa iti ofere prin click pe urmatoarele categorii:

CEP – un brand al & medi GmbH Co. KG.

medi reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori din sectorul medical. Cei 1850 angajati ai companiei (1250 din acestia la sediul central din Bayreuth, Germania) contribuie important la ajutarea oamenilor de pe intreg globul sa se simta mai bine in fiecare zi produsele inovative ale medi si prin concepte de pionierat.

Portofoliul de produse al companiei germane este foarte larg de la sosete medicale de compresie, carje, proteze si bandaje la orteze, sosete anti-embolism si imbracaminte de compresie si chiar include proteze de picior avansate si branturi ortopedice. Zecile de ani de expertiza in tehnologia de compresie fac ca medi sa creeze concepte total noi pentru produse lifestyle de inalta tehnologie asa cum este brandul sportiv CEP sau brandul de moda ITEM m6.

medi este singura companie care poate integra aceasta expertiza medicala in functionalitatea articolelor de imbracaminte sportiva si in produsele de moda. Ele combina calitatea superioara cu functionalitatea maxima pentru a atinge nevoile celor mai pretentiosi clienti.