/typo3conf/ext/vtm_basic/assets/gfx/logo_cep-fb.png

MENȚINE-TE ÎN FORMĂ CU PRODUSELE PENTRU RECUPERARE DE LA CEP

Călătoriile dese și antrenamentele intense nu trebuie neapărat să se excludă reciproc. După un antrenament istovitor sau chiar o competiție extenuantă, este important să te refaci rapid. CEP Recovery Socks sunt însoțitoarele tale ideale pentru a te menține în formă și atunci când călătorești frecvent cu avionul sau faci naveta. Și dacă petreci mult timp în avion, după ce ai stat la coadă la ghișeul de check-in sau ai așteptat la poarta la îmbarcare, vei scăpa rapid de picioarele grele și vei fi din nou în formă. Datorită medi compression, ciorapii noștri de compresie permit oxigenarea și mineralizarea optimă a mușchilor, chiar și pe timpul călătoriei. Astfel te recuperezi sigur și ești gata de următoarea înfruntare, încă din clipa în care ai ajuns la destinație.
CEP – Secretul tău de fitness când călătorești 

energy recharge

ULTRAFAST ENERGY RECHARGE:
BATONUL ENERGIZANT ... CU CARE TE ÎMBRACI

Recuperare cu până la 30% mai rapidă și mai eficientă. Cu șosetele de compresie de la CEP, recuperarea este un joc și atunci când călătorești, astfel că vei fi imediat gata pentru următoare provocare.

no pain - more gain

NO PAIN, MORE GAME:
ÎN FORMĂ DE ZILE MARI LA URMĂTORUL MECI

Tratează-ți durerea de picioare și concentrează-te pe următoarea competiție. CEP Socks for Recovery: așa își refac forțele câștigătorii.

light legs

LIGHT LEGS:
ORIUNDE VREI


Recuperează-te pur și simplu, unde și când dorești. Cu șosetele CEP te bucuri de picioare ușoare, chiar și atunci când călătorești, ca să fii mereu în formă.

DUPĂ ANTRENAMENT,
ești IAR

GATA dE ANTRENAMENT

Statul pe scaun în poziții incomode sau statul prelungit în picioare, când nu te prea poți mișca, nu sunt tocmai condiţiile ideale pentru o recuperare rapidă după efortul depus la sport. Cu CEP Socks for Recovery îți mobilizezi propriile forțe de refacere. Prin medi compression, oxigenul ajunge mai repede în mușchi și prin intensificarea circulației sanguine asigură realimentarea lor continuă cu minerale bioactive. Socks for Recovery sunt disponibile fie din reputatul nostru material funcțional sau ca Merino Socks for Recovery, care au în compoziție lână merinos. Astfel, chiar și călătoriile obositoare se transformă într-o cură revitalizantă, datorită compresiei inovatoare și a confortului optim. Convinge-te singur de ciorapii de compresie de la CEP - Made in Germany!

ORIUNDE CĂLĂTOREȘTI, IA-ȚI CU TINE ȘOSETELE CEP TRAVEL

Recovery Pro Tights
Recovery Pro Tights

For ambitious athletes for recovery

Merino Socks for Recovery
Merino Socks for Recovery

For all athletes for recovery, daily use and travel

Socks for Recovery
Socks for Recovery

For all athletes for recovery, daily use and travel

AVANTAJELE PRODUSELOR CEP RECOVERY PRODUKTEN ATUNCI CÂND CĂLĂTOREȘTI